Strutteringggg + Follow + Facebook
Thursday, May 21, 2009 at 9:13 PM

tagged by Siow Quen!(:

01. Who was your last text from?
Ans:wont say(:

02. Where was your profile picture taken?
Ans: in my sch

03. Your relationship status?
Ans: single lah~

04. Have you ever lost a close friend?
Ans: yes... so sad lor!

05. What is your current mood?
Ans: bored+tired

06. How many siblings do you have?
Ans: 1 sibling

07. What's your brother(s)/sister(s) names?
Ans:Priscilla Chan Zu Er

08. Where do you wish you were right now?
Ans: In Myfriends house

09. Have a crazy side?
Ans: ofcoz~

10. Ever had a near death experience?
Ans: no(:

11 . What's stopping you from going for the person you like?
Ans: Seldom see him!

12. When was the last time you cried?
Ans: juz a few days b4

13. Is there anyone you would do anything for?
Ans: maybe...My Best friend or HIM!

14. What you think when you are asleep?
Ans: Thinking of HIM!

15. Who was the last person you talked to on the phone?
Ans: err..my sister

16. What is your favorite song?
Ans: Teardrop On My Guitar

17. What are you doing right now?
Ans: doing the quiz lah~ and watchin show:D

18. Who do you trust right now?
Ans: best friends:)

19. Where did you get the shirt you are wearing?
Ans: 1 of te relative give me

20. Have you kissed someone in the past week?
Ans: Yap!My DOG!

21. Who is your friend that lives closest to you?
Ans: Mei Yi,Chu Ting,Shu Min,Shilpa,Jane

22. Describe your life in one word?
Ans: fun?

23. Who are you thinking of right now?
Ans : Thinking of HIM!

24. What should you be doing right now?
Ans: Watching My Favourite show!!

25. What are you listening to?
Ans: Love story ,Tear drops on my guitar!!By TAYLOR SWIFT

26. Who was the last person who give you a hug?
Ans: Chi Qi,Shu Min,Chu Ting,Mei Yi and JANE (we hugged each other before NAFPA)

27. Who was the last person who yelled at you?
Ans: er..my Mother tis morning :X

28. Do you act differently around the person you like?
Ans: sometimes?

29. Who was the last person to make you laugh?
Ans: erm..tink wei hock,cuz of his mistake den gt kick

30. Who was the last person to make you sad?
Ans: erm..can say few pple ba..

31. What do you hear?
Ans: my mum tokin.

32: Is your hair curly or straight?
Ans: bit curly

33. Has anyone ever called you "scrumptious" before?
Ans: nope!

34. Do you have a best friend?
Ans: OFCUZ!THey roxs MAN!

35. Held hands with th opp sex in the past 3 days?
Ans: YAP

36. Do you use smiley faces on the computer?
Ans: ya:)

37. Have you ever changed clothes in a vehicle?
Ans: nope!Obviously it is GROSS!

38. Are you happy with life right now?
Ans: YAP

39. Are you currently jealous?
Ans: NOPE!

40. What jewelry are you currently wearing?
Ans: My group Ring!!

41. What were you doing on friday night?
Ans: playing com& enoying my early beauty sleep

42. Have you ever had your heart broken?
Ans: ya..

43. Have you ever broken someone's heart?
Ans: YA..

44. Is there anybody you're really disappointed in right now?
Ans: YAP!

45. What was the last reason you went to the doctor for?
Ans: Cough and Flu

46. How late did you stay up last night and why?
Ans: 12pm...*YAWN*Cause of HOMEWORK:D

47. Have you ever dated someone longer than a year?
Ans: no
≌≌≌≌≌≌≌≌≌10 people to do this quiz≌≌≌≌≌≌≌≌≌
♥Jane
♥Chu ting
♥Mei Yi
♥Shu Min
♥Chirstabel
♥Chi Qi
♥Shilpa
♥Ruo Xuan
♥Megan
♥Kelvin

Older Posts Newer Posts

Hey hey.
I am CECILIACHAN 161097
Adore SHINee & RIBBONS .
I LOVE HOLGA&POLORAID CAMERA
VINTAGE IS LOVED .
And I'm so IN LOVE WITH SHINee KEY .
I'm a DUMBO who is SILLY & STUFF.
My friends mock me for that
but of course the typical me don't give a damn.

-That's me